Oxelösund

Oxelösund

Varför blir det som det blir?

Vart är vi på väg och vart kom vi ifrån

Final

OxelösundPosted by Kennet 26 Jan, 2017 18:25
Nu är vi inne på finalen, just nu kl.21:02 har vi ätit en Italiensk buffe som var av ca. 12 olika rätter och så började det regna rikligt men det är fortfarande 30 grader varmt.
Gårdagens resa gör en lite slak o seg men vi tog oss ann morgonpaddlingen i den envisa vinden för motionens skull. Trots att det blåste rätt mycket så tog Birgitta sig an SUPen och det gick som vanligt bra och paddlade på långt utanför vikens trygghet och klarade sig utan vurpor även denna gång. Själv snorklade jag i viken ut till de yttre grunden och det var högvatten och väldigt klart vatten för dagen, mötte där ett stim på kanske 10-12 stora feta haj liknade firrar på kanske 5-6 kilo stycket. Nu var det inga hajar men nog pirrade det till när mötet skedde, det var annars väldigt mycket fisk i viken idag och sjöborrar som är ca. 25 cm. i diameter, gigantiska! Imorgon fredag blir det en sista båttur till öarna i norr, det är det lokala båthuset som ordnar en tripp för närmast sörjande eller kanske speciellt utvalda.
Bilden på Birgitta o den lille mannen är försäljaren på stranden som Birgitta nu mer försörjer genom köp av solkläder. Den sista bilden är från vår frukosthörna! Nu har regnet slutat!!